شیر برقی سوزنی دوراویس


طیف گسترده از شیرهای برقی برای سیالاتی نظیر بخار ، آب ، هوا ، نفت ، گازوئیل ، روغن،

گاز و… در صنایع کاربرد دارند که به عنوان روش ساده جهت قطع و وصل عبور سیال از راه دور

و کنترل فلوی آن مورد استفاده میگیرند . شیر برقی دوراویس – اسکا ترکیه یک دستگاه

الکترومغناطیسی است که از طریق یک سیم پیچ و عبور جریان الکتریکی در آن دریچه عبور

سیال را باز یا بسته میکند و با توجه به جنس و سایز و فشار و دما و نحوۀ عملکرد و همچنین

تعداد پورت ورودی و خروجی به گونه های مختلفی دسته بندی میشود . شیر های برقی در

مصارف هیدرولیک پنوماتیک برای کنترل جک ها و … تا در تأسیستات و سیتمهای آبیاری

اتوماتیک و مصارف خانگی نظیر ماشین لباسشوئی تا مصارف پزشکی مانند صندلی


دندانپزشکی کاربرد دارند .

شیرهای برقی دوراویس در سایز های مختلفی به بازار عرضه می شوند که شما می توانید بنا به نیاز خود و کاربرد هر یک، سایز مورد نیاز خود را انتخاب و خریداری نمائید. شیرهای برقی که در آن ها از آب بند دیافراگم NBR استفاده شده است، معمولا برای کنترل جریان آب به کار برده می شوند.



شیرهای برقی دیافراگمی در مقایسه با گونه های دیگر شیر برقی یک مزیت قابل توجه دارد. این شیرها می توانند جریان آب یا همان دبی را بدون این که افت قابل ملاحظه ای در جریان مشاهده شود به طور کامل برقرار کرده و به همان میزان نگه دارند.



به عنوان مثال، شیرهای برقی دیافراگمی با سایز 1 اینچ قادر هستند تا جریان آب را با دبی 25 میلی متر حفظ کنند.



نکته مهمی که باید قبل از تهیه و به کار گیری این شیر ها در نظر داشته باشید این است که این دسته شیرها برای این که بتوانند در صورت بسته بودن شیر به طور نرمال به کار بیفتند، حداقل باید نیم بار فشار به آن ها وارد شود.



بنابراین چنان چه در سیستم مورد استفاده شما پیش از شیر هیچ نوع فشاری برقرار نمی باشد، می بایست به جای شیر دیافراگمی از سایر گونه های شیر برقی، نظیر شیر برقی سوزنی یا شیر توپی موتوری استفاده کنید.



اگر در جریان آبی که از شیر عبور می کند تکه های سنگ ریزه یا ذرات شناور دیگری وجود داشته باشد، دیافراگم به درستی کار نخواهد کرد و کار آن مختل خواهد شد.



به همین دلیل لازم است در آب هایی که املاح معدنی و رسوبات در آن ها یافت می شود، یک شیر صافی نیز نصب کرده و بعد از ان اقدام به تعبیه شیر برقی کنید. چنان چه این نکته را فراموش کردید یا در شیرهای از پیش نصب شده با این مشکل مواجه شدید، می توانید به راحتی شیر را باز کرده و رسوب و سنگ ریزه های جمع شده در آن را تمیز کنید تا شیر دوباره به کارکرد سابق خود باز گردد.



نکته مهم دیگری که باید در نظر داشته باشید، دمای آب عبوری از شیر می باشد. اگر جریان آب همواره دمایی بالاتر از 70 درجه سانتی گراد داشته باشد، شیر برقی سوزنی یا پیستونی گزینه های مناسب تری برای نصب خواهند بود.



اگر شیرهای برقی دیافراگمی به مدت طولانی در معرض جریان آب با حرارت بالا قرار بگیرند، به تدریج شکل آن ها تغییر کرده و دیگر کاربرد قبلی خود را نخواهند داشت.