عبور جریان از خروجی به دهانه تخلیه می شود . این شیر های برقی به تحریک کننده مستقیم معروفند ، زیرا میدان مغناظیسی بر روی اسپولک که مستقیما راه عبور جریان را باز و بسته میکند ، عمل مینماید
شیر برقی هیدرولیک یک دستگاه صنعتی است که به اختصار شیر برقی نیز نامیده میشود؛ البته نام دیگر این دستگاه سلونوئید ولو است. این نوع شیرهای برقی به کمک نیروی الکتریکی به کنترل جریان در سیستم میپردازند. در واقع آنچه توسط شیر برقی هیدرولیک روی میدهد، قطع و وصل جریان سیال و مایع موجود در سیستم هیدرولیک است. شیر برقی هیدرولیک به دو نوع تک بوبین و دو بوبین تقسیم می شود.
. شیر تغذیه فشار و قظر های سوراخ بستگی به نیروی کشش ایجاد شده توسط سیم دارند . معمو لا مقدار 10بار برای فشار و 1/5 میلیمتر برای قطع سوراخ متدوال است .
نیروی مصرف سیم پیچ و ابعاد استاندارد می باشند بنابراین شیر هایی با سوراخ های بزرگتر دارای حد اکثر فشار کمتری هستند .
یکی از مهمترین مشخصه های این نوع شیرها ، فاصله کوتاهی است که اسپولک طی میکند ، بنابر این تعداد عملکرد ها در هر دقیقه میتواند در حدود 1200 باشد . البته این امر بستگی به سرعت سیکینال الکتریکی دستگاه دارد .
قطعه در حال حرکت ( اسپولک ) توسط فنر در کف بدنه شیر نگه داشته می شود .
نیروی فنر بیشتر از نیروی ایجاد شده توسز فشار سیال متصل به تغذیه می باشد . بنابراین این دهانه را بسته نگه می دارد .ممکن است سیال توسط دهانه خروجی عبور کند ، و از سوراخ وسط قطعه محکم شده تخلیه شود .
این برند مدلهای بسیار متنوعی از شیر برقی را از جمله شیر برقی دیافراگمی،شیر برقی سوزنی
و شیر برقی پیستونی برای کاربردهای گوناگون اعم از آب ، هوا ، گاز ، بخار و سیالات دیگر را عرضه میکند.
این شیرها بسته به مدل دارای تحمل فشار و دماهای مختلف می باشد و نیز از جنس برنج
میباشند و در سایزهای خاص شیر استیل نیز عرضه میگردد.
آشنایی با مفهوم الکترومغناطیس به درک این مطلب بیشتر کمک می کند چرا که با ساختن یک سیم پیچ و متصل کردن آن به جریان برق می توانید یک آهن ربای الکتریکی بسازید؛ شیرهای برقی هم از همین مفهوم فیزیکی الگو برداری و تولید شده اند.